• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

anja suldrup

  • BLOG
  • Opskrifter
  • OM
  • KONTAKT
  • ANNONCERING

Æblepandekager med fuldkorn til morgenmad eller dessert

Sunde æblepandekager med fuldkorn og havregryn
Der er næppe noget mere lækkert end at forkæle sig selv med en stak pandekager med sirup eller æblesmør en søndag morgen. Eller enhver anden morgen for den sags skyld! Det er ren kærlighed til sig selv ♡. Særligt når der er tale om disse skønne æblepandekager.

Endnu bedre er det, når æblepandekagerne samtidig er fyldt med fuldkorn og kun er sødet med naturens egene sukkerstoffer, så de kan nydes med god samvittighed – både på hverdagmorgener, weekendmorgener og måske endda som en sundere dessert.

Denne portion blev spist som en eftermiddagsdessert serveret sammen med hjemmelavet æblesirup og æblesmør, men de kan sagtens nydes til morgenmad eller brunch, for eksempel serveret med lidt skyr, nødder og friske bær.

Sunde æblepandekager med fuldkorn og havregryn
Udskriv Pin

Æblepandekager med fuldkorn

Skønne pandekager med æbler og fuldkorn, som kan nydes med god samvittighed både som morgenmad eller til dessert. 
Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 20 minutter
Samlet tid 30 minutter
Antal 10 stk.

Ingredienser

  • 2 æg
  • 1 tsk honning
  • 3 dl kærnemælk
  • 0,5 dl havregryn
  • 1,5 dl hvid fuldkornshvedemel
  • 1 tsk bagepulver
  • knsp salt
  • smør til stegning

SÅDAN GØR DU

  • Slå æg ud i en skål. Smelt honningen og pisk den sammen med æg til massen er luftig og skummende. 
  • Bland de tørre ingredienser og pisk det i æggemassen. 
  • Del æblerne i kvarte, fjern kernehuset og skær dem i tynde både. 
  • Kom lidt smør på en pande og steg dem et minut inden der kommes en sauceske pandekagedej over. Pandekagerne kan være lidt svære at vende, da de har en tendens til at skilles ad. 
  • Serveres f.eks. med æblesirup eller æblesmør. 

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

Se også:

Laksehorn med spinat og flødeost
Bagte rødbeder med sveskeblommer og brombærindkog
Æblesirup (uden tilsat sukker)
Rødbedesalat med feta, æble og timian
Previous Post: « Vildgæret surdej – lavet med æbleskræller
Next Post: Ramsløgssmør – kryddersmør med nordens hvidløg »

Reader Interactions

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskriftsvurdering




This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Primary Sidebar

Mad i sæson.  En blog for dig, der gerne vil mærke årets gang i køkkenet og spise efter årstiden.

Primært  plantemad, men med rigelig plads til fredagskage!

Dav, jeg er Anja. Cand.scient i fødevareinnovation og sundhed (læs madnørd), og med drømme om landliv, køkkenhave og hønsehus. Snart tak!

Lær mere | Kontakt | Samarbejde

  • Email
  • Instagram
  • Pinterest




Nyhedsbrev

Sæsonaktuelle opskrifter til din indbakke?

SOMMEROPSKRIFTER

Græsk salat - opskrift på sommersalat
Grillede rejer med melonsalat - opskrift
Frugtsalat med syrnet fløde - opskrift på sommerdessert med vandmelon og jordbær
Boghvedesalat med gulerødder og beder - opskrift
Cremet tomatsuppe med porre - opskrift
Blommekage med flødeskum - opskrift på roulade
Spidskålssalat - opskrift på grillstegt kål med flødedressing og sprød boghvede
Cremet salat med blomkål, purløg og ristet boghvede - opskrift




Footer

Instagram did not return a 200.

Om Anja

Cand.scient i Fødevareinnovation & Sundhed - altså, madnørd...

Lær mere...

Populære opskrifter

Burger med rødbedebøf - opskrift på den bedste vegetarburger

Rødbede Burger

Vildgæret surdej - Guide til hjemmelavet surdej på vildtgær fra æbler

Vildgæret surdej – lavet med æbleskræller

Undgå blød tærtebund - få opskrift på sprød tærtebund

Tærtebund – guide til den perfekte, sprøde mørdej

Copyright © 2023 · WWW.ANJASULDRUP.DK