• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

anja suldrup

  • BLOG
  • Opskrifter
  • OM
  • KONTAKT
  • ANNONCERING

Bagt grød med ribs

Bagt grød med ribs | nem opskrift på bagt sommergrød

Vi er fan af grød herhjemme!

Eller rettere sagt, jeg er fan af grød. Kogt havregrød, køleskabsgrød og bagt grød – alle sammen fantastiske grødoplevelser, der holder en mæt og tilfreds langt op på formiddagen.

Jeg er dog desværre nok en anelse sent ude med den her opskrift på bagt grød med ribs. Men måske du stadig har nogle nu meget modne ribs siddende på buskene, hvis ikke fuglene allerede har taget de sidste. Ellers har du måske, som jeg, et par poser liggende i fryseren?

Anyway, så er en bagt grød en rigtig god måde at bruge de syrlige ribs på. Serveret med skyr eller ymer og du har et fantastisk morgenmåltid!

Se også  min opskrift på bagt grød med æble og brombær – perfekt til når efteråret rammer os!

Opskrift med ribs

Nu hvor de tidligere sommerbær som jordbær, ribs og solbær er færdige, så begynder jeg i stedet at trippe efter de sene bær og blommer, som snart er i sæson Flere smækre grødoplevelser venter derude med alle de fantastiske nordiske bær og frugter. Det er ren velsignelse med alle de lækre råvarer som vores breddegrader beriger os med ♡.

Opskrift på bagt grød med ribs finder du her:

Bagt grød med ribs | nem opskrift på bagt sommergrød
Udskriv Pin

Bagt grød med ribs

Skønt og mættende morgenmåltid, der leder tankerne lidt henad en bærcrumble. Spis den gerne sammen med en skefuld skyr eller ymer. 
Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 30 minutter
Samlet tid 40 minutter
Antal 4 personer

Ingredienser

  • 200 g ribs
  • 1 dl havregryn
  • 1 dl speltgryn
  • 0,5 dl græskarkerner
  • 0,5 dl hasselnøddeflager
  • 2 små æg
  • 1,5 dl mælk
  • 1 spsk honning
  • knsp salt

SÅDAN GØR DU

  • Tænd ovnen på 200 grader
  • Fordel de ordnede ribs i en tærteform. 
  • Bland havregryn, speltgryn, græskarkerner og nøddeflager og hæld blandingen ud over ribsene så det er jævnt fordelt. 
  • Pisk æg, mælk, honning og salt sammen til honningen er opløst. Fordel massen i tærteformen, så alle gryn er blevet gennemvædet. 
  • Bag grøden i 30 minutter. 

 

GemGem

GemGem

Se også:

Æblesirup (uden tilsat sukker)
Rabarberkage
Rå havregrød med æble og kærnemælk
Grøn smoothie bowl med spinat og æble
Previous Post: « Spidskålssalat med kirsebær og feta
Next Post: Bagte rødbeder med sveskeblommer og brombærindkog »

Reader Interactions

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskriftsvurdering




This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Primary Sidebar

Mad i sæson.  En blog for dig, der gerne vil mærke årets gang i køkkenet og spise efter årstiden.

Primært  plantemad, men med rigelig plads til fredagskage!

Dav, jeg er Anja. Cand.scient i fødevareinnovation og sundhed (læs madnørd), og med drømme om landliv, køkkenhave og hønsehus. Snart tak!

Lær mere | Kontakt | Samarbejde

  • Email
  • Instagram
  • Pinterest




Nyhedsbrev

Sæsonaktuelle opskrifter til din indbakke?

SOMMEROPSKRIFTER

Græsk salat - opskrift på sommersalat
Grillede rejer med melonsalat - opskrift
Frugtsalat med syrnet fløde - opskrift på sommerdessert med vandmelon og jordbær
Boghvedesalat med gulerødder og beder - opskrift
Cremet tomatsuppe med porre - opskrift
Blommekage med flødeskum - opskrift på roulade
Spidskålssalat - opskrift på grillstegt kål med flødedressing og sprød boghvede
Cremet salat med blomkål, purløg og ristet boghvede - opskrift




Footer

Instagram did not return a 200.

Om Anja

Cand.scient i Fødevareinnovation & Sundhed - altså, madnørd...

Lær mere...

Populære opskrifter

Burger med rødbedebøf - opskrift på den bedste vegetarburger

Rødbede Burger

Vildgæret surdej - Guide til hjemmelavet surdej på vildtgær fra æbler

Vildgæret surdej – lavet med æbleskræller

Undgå blød tærtebund - få opskrift på sprød tærtebund

Tærtebund – guide til den perfekte, sprøde mørdej

Copyright © 2023 · WWW.ANJASULDRUP.DK