Blåbærsmoothie - komplet morgenmadssmoothie

Det har været et skønt vejr her til morgen! Masseraf sol. Men nu er skyerne ved at trække sig sammen og i radioen spår de om regn og muligvis også torden …

Jep, der var den første rumlen! Lige som jeg skrev ordet ‘torden’ herover.

Min dag startede tidligt. Jeg vågnede allerede kl 6 og følte mig udvilket, så jeg stod op og begav mig afsted på en længere gåtur i solskinnet. Det blev til 5,6 km på grusvej mellem marker og skov.

Skønt !

Vi er pt på Sydsjælland hos mine svigerforældre, i anledning af at svigerfar fylder 60. Derfor er det med at udnytte de mere naturlige omgivelser, mens vi er her!

Den øvrige formiddag, og sikkert et par timer endnu, er gået med masseproduktion af kage, som jeg er blevet “hyret” til at lave til festlighederne. Hvilken kage jeg laver, har de ønsket som en overraskelse, når blot jordbær spiller en central rolle. Det kunne ligne dem at læse med, så indtil videre kan jeg ikke afsløre meget mere.

Men I kan glæde jer til opskriften rammer bloggen! Det er en vaske ægte sommerklassiker fortolket som kage.

Ja … så kan I tygge lidt på hvad det så betyder!

Idag må I nøjes med en opskrift på denne skønne blåbærsmoothie. Det er absoult heller ikke så ringe endda!

Opskriften giver den perfekte morgenmadssmoothie med dets indhold af surmælksprodukt og mættende havregryn.

Værsgo’ – blåbærsmoothie til sommermorgenerne.

Blåbærsmoothie
Ingredienser:
  • 50 g havregryn
  • 10 g hørfrø
  • 150 g frosne blåbær
  • 200 g tykmælk eller lignende
  • 1 dl mælk
  • 1 tsk honning
Sådan gør du:
  1. Kom alle ingredienserne i et blenderglas, og blend indtil du har en glat smoothie.

  2. Serveres med det samme, mens den er kold.

Forfatter

Bachelor i 'fødevarer og ernæring' og kandidatstuderende i 'fødevareinnovation og sundhed'. Mit hjerte banker for mad, sundhed, bæredygtighed og langsom livsstil.

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.