• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

anja suldrup

  • BLOG
  • Opskrifter
  • OM
  • KONTAKT
  • ANNONCERING

Grøn smoothie bowl med spinat og æble

Grøn smoothie bowl med spinat og æble

Selvom vi er midt i marts, så er der ikke meget forår i luften. Temperaturen ligger kun på et på enkelte plusgrader og den sidste sne kun netop smeltet. Ellers dejligt med en ordentlig portion sne i år, men den ville nu have været mere velkommen i vintermånederne. Når kalenderen siger marts, så foretrækker jeg mere lune forhold og hvor solen strålevarme begynder at kunne mærkes. Men indtil da, så går tiden fortsat med vinterprojekter som sweater-strikning under et tæppe i sofaen.

Men en grøn smoothie bowl giver alligevel lidt forårsfornemmelser med sin skønne forårsfarve. Det er en skøn morgenmild smoothie, som får sin fine lysegrønne farve fra en håndfuld spinat, sødme fra æbler og sin fylde fra ymer og havregryn. En skøn start på en ellers kedelig, overskyet dag.

I denne omgang blev smoothien toppet med tynde æblebåde, frosne blåbær og en hjemmelavet æblegranola, som jeg endnu ikke har fået skrevet opskriften ned på og fået fotograferet. Det må være et af de næste projekter! Men der er fuldkommen fri leg når det kommer til toppings – brug dine personlige favoritter, eller hvad du lige har ved hånden.

Grøn smoothie bowl med spinat og æble
Udskriv Pin

Grøn smoothie bowl med spinat og æble

Forb. tid 10 minutter
Samlet tid 10 minutter
Antal 2 personer

Ingredienser

Grøn smoothie bowl med æble og spinat:

  • 150 g frosne æbletern
  • 50 f frisk spinat
  • 50 g havregryn
  • 1 dl æblemost
  • 2-3 dl ylette / ymer

Toppingsforslag:

  • Æblebåde
  • Granola
  • Frosne bær

SÅDAN GØR DU

  • Skyl spinaten.
  • Blend alle ingredienserne sammen indtil du har en lækker smoothies.
  • Anret i en skål med dine yndlingstoppings - f.eks. med æblebåde, granola og frosne blåbær. 

GemGem

Se også:

Hjemmelavet havremælk med honning
Solbærmarmelade
Bagt havregrød med æble og brombær
Sund gulerodskage med fuldkorn
Previous Post: « Ramsløgssmør – kryddersmør med nordens hvidløg
Next Post: Knuste kartofler med Ravost og persille »

Reader Interactions

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskriftsvurdering




This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Primary Sidebar

Mad i sæson.  En blog for dig, der gerne vil mærke årets gang i køkkenet og spise efter årstiden.

Primært  plantemad, men med rigelig plads til fredagskage!

Dav, jeg er Anja. Cand.scient i fødevareinnovation og sundhed (læs madnørd), og med drømme om landliv, køkkenhave og hønsehus. Snart tak!

Lær mere | Kontakt | Samarbejde

  • Email
  • Instagram
  • Pinterest




Nyhedsbrev

Sæsonaktuelle opskrifter til din indbakke?

SOMMEROPSKRIFTER

Græsk salat - opskrift på sommersalat
Grillede rejer med melonsalat - opskrift
Frugtsalat med syrnet fløde - opskrift på sommerdessert med vandmelon og jordbær
Boghvedesalat med gulerødder og beder - opskrift
Cremet tomatsuppe med porre - opskrift
Blommekage med flødeskum - opskrift på roulade
Spidskålssalat - opskrift på grillstegt kål med flødedressing og sprød boghvede
Cremet salat med blomkål, purløg og ristet boghvede - opskrift




Footer

Instagram did not return a 200.

Om Anja

Cand.scient i Fødevareinnovation & Sundhed - altså, madnørd...

Lær mere...

Populære opskrifter

Burger med rødbedebøf - opskrift på den bedste vegetarburger

Rødbede Burger

Vildgæret surdej - Guide til hjemmelavet surdej på vildtgær fra æbler

Vildgæret surdej – lavet med æbleskræller

Undgå blød tærtebund - få opskrift på sprød tærtebund

Tærtebund – guide til den perfekte, sprøde mørdej

Copyright © 2023 · WWW.ANJASULDRUP.DK