Godt dansk sommervejr og hjemmelavede ispinde med jordbær.
Så er lykken vist gjort.
Når du sidder på terrassen i den danske sommersol med en let brise og sådan en fætter her, der smelter i varmen.
Iskold, læskende og med forførende smag af danske jordbær.
Skynd dig at hapse den i dig, så ikke den flyder ud i hænderne i stedet! For de her ispinde fortjener at blive nydt i bagende sol, når behovet for nedkøling er aller størst.
Relateret: skovbær-rødbede nicecream
Hjemmelavede ispinde med frugt
Smagen af jordbær og ikke meget andet – sødet med en smule honning og tilsat en smule citronsaft. Mest frugt, og ikke særlig meget andet.
3 ingredienser, der bliver til sommerens nok mest eftertragtede hjemmelavede ispinde.
En ispind som du med god samvittighed kan give ungerne, der okser rundt på græsplanen, mens du selv sidder og holder det store overblik over situationen.
Eller… måske du blot læner dig velfortjent tilbage i havestolen med lukkede øjne op mod solen og mærker dens varme.
Børnene har jo nok styr på det alligevel – de har lige fået is, så konflikt er nok ikke lige på trapperne alligevel.
Spis du bare din jordbæris i fred, siddende dér i havestolen.
Opskrift på lav-selv jordbær-ispinde:
Jordbær-ispinde
Ingredienser
- 500 g friske, danske jordbær (ordnet vægt ca. 450g)
- 25 g honning
- 1/4 citron, saft heraf
SÅDAN GØR DU
- Fjern stilken fra jordbærene og sørg for at de er rene.
- Blend jordbær med honning og citronsaft.
- Hæld de blendede jordbær i isforme of lad dem fryse til næste dag.
- Nyd dem på en varm sommerdag!
Skriv et svar