• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

anja suldrup

  • BLOG
  • Opskrifter
  • OM
  • KONTAKT
  • ANNONCERING

Hjemmelavede ispinde med jordbær

Godt dansk sommervejr og hjemmelavede ispinde med jordbær.

Jordbærispinde - nem opskrift på hjemmelavede ispinde med bær og honning

Så er lykken vist gjort.

Når du sidder på terrassen i den danske sommersol med en let brise og sådan en fætter her, der smelter i varmen.

Iskold, læskende og med forførende smag af danske jordbær.

Skynd dig at hapse den i dig, så ikke den flyder ud i hænderne i stedet! For de her ispinde fortjener at blive nydt i bagende sol, når behovet for nedkøling er aller størst.

Relateret: skovbær-rødbede nicecream

Hjemmelavede ispinde med jordbær og honning - opskrift

Hjemmelavede ispinde med frugt

Smagen af jordbær og ikke meget andet – sødet med en smule honning og tilsat en smule citronsaft. Mest frugt, og ikke særlig meget andet.

3 ingredienser, der bliver til sommerens nok mest eftertragtede hjemmelavede ispinde.

En ispind som du med god samvittighed kan give ungerne, der okser rundt på græsplanen, mens du selv sidder og holder det store overblik over situationen.

Eller… måske du blot læner dig velfortjent tilbage i havestolen med lukkede øjne op mod solen og mærker dens varme.

Børnene har jo nok styr på det alligevel – de har lige fået is, så konflikt er nok ikke lige på trapperne alligevel.

Spis du bare din jordbæris i fred, siddende dér i havestolen.

Opskrift på lav-selv jordbær-ispinde:

Jordbærispinde - nem opskrift på hjemmelavede ispinde med bær og honning
Udskriv Pin

Jordbær-ispinde

Antal 6 stk

Ingredienser

  • 500 g friske, danske jordbær (ordnet vægt ca. 450g)
  • 25 g honning
  • 1/4 citron, saft heraf

SÅDAN GØR DU

  • Fjern stilken fra jordbærene og sørg for at de er rene.
  • Blend jordbær med honning og citronsaft.
  • Hæld de blendede jordbær i isforme of lad dem fryse til næste dag.
  • Nyd dem på en varm sommerdag!
Sunde hjemmelavede ispinde med bær - opskrift

Se også:

Hjemmelavet klassisk agurkesalat
Grillet spidskål med mormordressing, ærter og ristet boghvede
Cæsarsalat med vesterhavsost
Blomkålssalat med sennepsdressing og ristet boghvede
Previous Post: « Brød med soltørrede tomater – små foccacia
Next Post: Spidskålssalat med grillede nektariner »

Reader Interactions

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskriftsvurdering




This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Primary Sidebar

Mad i sæson.  En blog for dig, der gerne vil mærke årets gang i køkkenet og spise efter årstiden.

Primært  plantemad, men med rigelig plads til fredagskage!

Dav, jeg er Anja. Cand.scient i fødevareinnovation og sundhed (læs madnørd), og med drømme om landliv, køkkenhave og hønsehus. Snart tak!

Lær mere | Kontakt | Samarbejde

  • Email
  • Instagram
  • Pinterest




Nyhedsbrev

Sæsonaktuelle opskrifter til din indbakke?

SOMMEROPSKRIFTER

Græsk salat - opskrift på sommersalat
Grillede rejer med melonsalat - opskrift
Frugtsalat med syrnet fløde - opskrift på sommerdessert med vandmelon og jordbær
Boghvedesalat med gulerødder og beder - opskrift
Cremet tomatsuppe med porre - opskrift
Blommekage med flødeskum - opskrift på roulade
Spidskålssalat - opskrift på grillstegt kål med flødedressing og sprød boghvede
Cremet salat med blomkål, purløg og ristet boghvede - opskrift




Footer

Instagram did not return a 200.

Om Anja

Cand.scient i Fødevareinnovation & Sundhed - altså, madnørd...

Lær mere...

Populære opskrifter

Burger med rødbedebøf - opskrift på den bedste vegetarburger

Rødbede Burger

Vildgæret surdej - Guide til hjemmelavet surdej på vildtgær fra æbler

Vildgæret surdej – lavet med æbleskræller

Undgå blød tærtebund - få opskrift på sprød tærtebund

Tærtebund – guide til den perfekte, sprøde mørdej

Copyright © 2023 · WWW.ANJASULDRUP.DK