• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

anja suldrup

  • BLOG
  • Opskrifter
  • OM
  • KONTAKT
  • ANNONCERING

Hummus med feta og timian

ANNONCE. Denne opskrift på hummus med feta og timian indeholder reklame for økologisk hummus fra Valsemøllen Green Life.

Hummus med feta og timian

Jeg forsøger at skære ned for kødforbruget – især på det røde kød og pålæg.

Det går især fremad med kødfri frokost og madpakker, hvor jeg ikke skal tage hensyn til andre end mig selv. Det er straks værre med aftensmaden! Her er der en kæreste, som kan være lidt svær at overbevise at mindre kød er vejen frem for både verdenen og for sundheden.

Desuden har aftensmaden kørt lidt på autopilot herhjemme det seneste stykke tid. Jeg har travlt med både et fuldtids-projektkursus og speciale på deltid (der er vedtaget nye, fuldstændigt absurde regler, der gør at vi på vores uddannelse er nødsaget til denne løsning ).

Men til frokost går det langt nemmere. Kødpålægget er ofte skiftet ud med andre alternativer – eksempelvis hummus.

opskrift på nem feta-hummus

Feta-hummus med timian

Men selv hummus kan gå hen og blive lidt triviel. Heldigvis kan den jo varieres! I denne omgang har jeg rørt hummuspulver fra Valsemøllen sammen med feta, timian og friskpresset citronsaft. Det giver en virkelig let og cremet hummus, der er perfekt til spread i en frokostbolle.

Se mit serveringsforslag under opskriften!

 

Hummus med feta og timian
Udskriv Pin

Hummus med feta og timian

Ingredienser

  • 1 pose hummuspulver fra Valsemøllen Green Life
  • 200 g feta
  • 1,5 dl vand
  • 0,5 dl olivenoie
  • 0,5 citron, saften heraf
  • 2 tsk friske tiamianblade
  • friskkværnet peber

SÅDAN GØR DU

  • Blend hummuspulveret med feta, vand, olie og citronsaft indtil den er helt glat. 
  • Vendes med friske timianblade. 
  • Anrettes med lidt ekstra olie, timian og friskkværnet peber. 

 

Serveringsforslag: Grove sandwichboller smurt med feta-hummus, salat og rå rødbede. Perfekt til madpakken!

Opskrift på grove kerneboller med hummus og rødbede
Sandwichboller med hummus, feta og rødbede

 

 

Se også:

Kartoffel-socca med karry og rodfrugtssalat
Spinattærte med hytteost og hasselnødder
Madpakkeboller ala rugbrød
Forårssalat med røget laks og asparges
Previous Post: « Søde juleboller med kanel og kardemomme
Next Post: Rå powergrød med spiret quinoa »

Reader Interactions

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskriftsvurdering




This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Primary Sidebar

Mad i sæson.  En blog for dig, der gerne vil mærke årets gang i køkkenet og spise efter årstiden.

Primært  plantemad, men med rigelig plads til fredagskage!

Dav, jeg er Anja. Cand.scient i fødevareinnovation og sundhed (læs madnørd), og med drømme om landliv, køkkenhave og hønsehus. Snart tak!

Lær mere | Kontakt | Samarbejde

  • Email
  • Instagram
  • Pinterest




Nyhedsbrev

Sæsonaktuelle opskrifter til din indbakke?

SOMMEROPSKRIFTER

Græsk salat - opskrift på sommersalat
Grillede rejer med melonsalat - opskrift
Frugtsalat med syrnet fløde - opskrift på sommerdessert med vandmelon og jordbær
Boghvedesalat med gulerødder og beder - opskrift
Cremet tomatsuppe med porre - opskrift
Blommekage med flødeskum - opskrift på roulade
Spidskålssalat - opskrift på grillstegt kål med flødedressing og sprød boghvede
Cremet salat med blomkål, purløg og ristet boghvede - opskrift




Footer

Instagram did not return a 200.

Om Anja

Cand.scient i Fødevareinnovation & Sundhed - altså, madnørd...

Lær mere...

Populære opskrifter

Burger med rødbedebøf - opskrift på den bedste vegetarburger

Rødbede Burger

Vildgæret surdej - Guide til hjemmelavet surdej på vildtgær fra æbler

Vildgæret surdej – lavet med æbleskræller

Undgå blød tærtebund - få opskrift på sprød tærtebund

Tærtebund – guide til den perfekte, sprøde mørdej

Copyright © 2023 · WWW.ANJASULDRUP.DK