Solen skinnede solen fra en skyfri himmel, da jeg her til morgen vågnede tidligt. Jeg besluttede derfor at skynde mig ud af døren og cykle mod Bispebjerg kirkegård, inden alt for mange fik samme ide. De senere år er Bispebjerg kirkegård blevet en stor forårsattraktion, når allén med japanske kirsebærtræer springer ud. Og det forstår jeg godt – for det er et vidunderligt syn!

På trods af at jeg parkerede cyklen ved kirkegården 7.15, så var der allerede en masse mennesker. Og jeg som havde troet, at jeg ville have det hele for mig selv en sådan hverdagsmorgen! Men efter en halv times tid, hvor jeg blot gik rund og nød synet og duften, så var de fleste efterhånden på vej videre. Så jeg hev mit lille handy Canon Powershot G5 X op af tasken, hvilket virkede en anelse minimalistisk i forhold til alle de mennesker, der tidligere rendte rundt med store spejlreflekskameraer. Men sandheden er, jeg elsker mit lille kompakte kamera, som har god billedkvalitet og masser af muligheder for manuel betjening og som samtidig er til at have med overalt!

Snyd ikke dig selv for denne fantastiske forårsoplevelse! Og bor du ikke lige i nærheden af Bispebjerg kirkegård, så kender du måske et andet sted med en masse japanske kirsebærtræer? Kender du et sådan sted, så er det sikkert langt mindre overrendt en Bispebjerg kirkegård – det misunder jeg dig.

Japanske kirsebærtræer på Bispebjerg kirkegård

Forfatter

Bachelor i 'fødevarer og ernæring' og kandidatstuderende i 'fødevareinnovation og sundhed'.

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.