To til tre  gange om ugen er jeg særligt tidligt ude af sengen, ruller yogamåtten ud på stuegulvet og finder en yoga youtube video frem på fjernsynet. Det er i denne tidlige morgentime, at jeg finder størst sindsro og kortvarigt føler, at der kun er to ting jeg behøves at forholde mig til; bevægelse og åndedræt.

Yoga er godt for både sjæl og krop. Yoga kan noget, som andre træningsformer ikke kan! Hvorfor jeg er så kæmpe fan af yoga, kan du læse meget mere om lige her! Mit primære formål med at dyrke yoga er at passe på min krop og styrke den til dagligdagens små udfordringer. Min krop skal bære mig igennem livet og derfor er det rigtig vigtigt for mig at holde den stærk og smidig. Og yoga gør begge dele!

Jeg er ikke tilknyttet en yogastudie men benytter mig derimod rigtig meget af youtube. Youtube er en kæmpe ressource og har rigtig rigtig mange fantastiske yogakanaler, men der er særligt én, som jeg igen og igen vender tilbage til; Boho Beautiful. Og netop hvorfor at jeg er særlig fan af denne yoga youtube kanal er dagens emne.

Boho beautiful - den bedste yoga youtube kanal
Screenshot af Boho Beautiful’s youtube kanal – klik på billedet og kom direkte dertil!

Boho Beautiful er min absolutte go-to yoga youtube kanal! Ni ud af ti gange ender jeg her, fordi jeg kan være sikker på at få en yogaoplevelse, der både er fysisk udfordrende og som jeg nyder at udføre.  Det yogavideoer, hvor man virkelig kan mærke at der er lagt tid, energi og kærlig i at producere dem. Det er et ungt canadisk par, som står bag, og de gør det kanon godt! Det er velproducerede videoer, hvor der er tænkt helt ned i detaljen med billede og lyd. De fylder deres yogavideoer med smukke landskaber, dybe og inspirerende budskaber om livet og selvfølgelig god yoga.

Der er lagt en voiceover stemme, som er rolig, behagelig og instruerer i et tempo, hvor man hele tiden kan følge med. Hvis blot man nogenlunde kender navnene på de typiske yoga positurer, så kan man faktisk følge med blot ved at følge stemmen. Noget jeg synes sjældent lykkes godt for andre yoga kanaler!

Mange af deres yogavideoer vil jeg betegne som ‘yoga workouts’, som indeholder elementer af særlig styrkende karakter, hvilket er dem jeg oftes benytter mig af. Men du kan finde en bred vifte af forskellige slags videoer, herunder yin yoga, guided meditation og pilates. Deres pilates videoer er yderst effektive skal jeg lige hilse og sige fra mine ømme mavemuskler! Så der er rig mulighed for at finde en yogavideo, som passer til ethvert humør og få en varieret træning.

Her fra det nye år (2018) er de desuden begyndt på en serie af videoer, som de kalder Tools For A New You., som jeg virkelig godt kan anbefale! Jeg har prøvet fire ud af de nuværende seks videoer i denne serie og de er yderst effektive! Yin yogaen har jeg sprunget over – det går lidt for langsomt til min smag.

Eneste lille minus jeg kan finde på er, at hver video typisk ikke er særlig lang – ofte omkring 20 minutter. Men så napper man jo bare to!  Sværere er det vist ikke. Men selv hvis jeg vælger at nøjes med en enkelt, så får jeg rigtig meget ud af det i forhold til hvor lidt tid jeg investerer.

Så mine aller varmeste anbefalinger herfra ♡.

 

Hvilken yoga youtube kanal benytter du dig mest af?

GemGem

GemGem

GemGemGemGemGemGem

GemGemGemGem

GemGem

Forfatter

Bachelor i 'fødevarer og ernæring' og kandidatstuderende i 'fødevareinnovation og sundhed'. Mit hjerte banker for mad, sundhed, bæredygtighed og langsom livsstil.

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.