ANNONCE

Bæredygtig, emballagefri og økologiske sæbebarer og shampoobarer fra Sejerø

Indtil for en uges tid siden brugte jeg ganske almindelig sæbe og shampoo i badet. De var pakket i plastikembalage og med et indhold, der sikkert indeholder stoffer, som jeg er bedst tjent med at være foruden.

I tråd med at jeg gerne vil leve et mere bæredygtigt liv, har jeg de seneste måneder researchet på mere bæredygtige alternativer. Så da Ziito (affiliate link*) kontaktede mig, og spurgte om jeg ville afprøve deres nye, økologiske sæbe- og shampoobarer (affiliate link*), så var det intet mindre end perfekt timing!

*Når du køber igennem ovenstående affiliate links får jeg en lille procentdel af købsprisen. Prisen er den samme for dig uanset hvad. 

Så jeg sagde pænt ja tak.

Bæredygtig sæbe

Foruden at være et mere bæredygtigt valg, så er de også afsindigt smukke at se på!

Sæbebarerne er dansk produceret – mere specifikt, så bliver de produceret ved håndkraft på et gårdværksted på Sejerø. De er lavet på en økologisk certificeret base og med ekstrakter, blomster og urter med inspiration fra Sejerøs egen natur.

Sæberne er helt emballagefrie og ankommer fra Ziito pakket i halm.

 

Jeg fik fem sæbebarer hjem til afprøvning:

 • To sæbebarer, en neutral pyntet med blå kornblomster og en med lavendel
 • To shampoobarer, en med havtang og citrus og en med havtorn og mandarin
 • En neutral balsambar.

Og jeg siger jer, at de dufter fuldstændig uimodståeligt! Fordi mit badeværelse er så lille, så fungerer det faktisk også som luftfrisker samtidig.

Efter en uges tid i brug, kan jeg give jer min uforbeholdne anbefaling!

Sæberne er lækre i brug, smukke at have i hænderne og gør det de skal.

Mit råd herfra er dog at købe shampoo- og balsambar sammen, da vask alene med shampoobaren giver håret en ret tør fornemmelse. Men med en tur med balsambaren bagefter, så bliver det lækkert blødt og glat.

 

Vil du også prøve de lækre sæbebarer? Så kan de købes på Ziitos hjemmeside (affiliate link)

GemGem

GemGem

Forfatter

Bachelor i 'fødevarer og ernæring' og kandidatstuderende i 'fødevareinnovation og sundhed'.

3 Kommentarer

 1. Jeg har prøvet shampoo baren fra ziito og var ikke videre begejstret da mit hår var vildt filteret og tørt men fedtet. Hjælper balsam baren på det hele uden at ens hår har en mærkelig konsistens efter? Jeg vil så gerne bruge shampoo bar men efter den oplevelse skrottede jeg planen og jeg har endda en ekstra shampoo bar

  • Anja Suldrup Svar

   Hej Sofie,
   Jeg havde præcis samme oplevelse som dig efter vask med shampoobaren – mit hår blev tørt og havde en lidt mystisk fornemmelse. Men så snart balsamen kom i brug, så blev mit hår blødt og lækkert. Så min anbefaling er at få fat i en balsambar og give det en chance til. Håber du kan bruge mit svar 🙂

   • Tusind tak det vil jeg prøve, jeg havde lidt sådan en øv oplevelse, og det var lidt svært når jeg nu gerne ville mindske mit skrald

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.