om / kontakt

Dav, jeg er Anja

Tyve-something, Mønbo på afveje fra ø-livet, mens der nørdes mad, måltider og innovation i storbyen. Krea-gal, naturelsker og madglad. En drømmer, der håber på store vidder, jord under neglene og hønsehus, snart tak.

Når ikke jeg skriver her eller er sunket dybt ned i sofaen med strikketøj, så læser jeg en kandidat i Fødevareinnovation og Sundhed – færdig sommeren 2019 – jeg tæller dagene!

Foretrækker at lave mad af friske, nordiske råvarer – men der er visse ting jeg nægter at undvære!

Jeg har en holistisk tilgang til sundhed – fysisk og mental sundhed er dybt forbundet, ligesom omgivelserne omkring os påvirker os. Jeg eksperimenterer med langsom livsstil og minimalisme.

Grøn er det nye sort! Bæredygtighed er vigtigt!

 

Læs med, efterlad kommentarer og deltag i debatten! Følg også med på instagram og pinterest.

 

Om bloggen

Velkommen til min side!

Her deler jeg min passion for mad, krea og mine tanker, drømme og oplevelser. Jeg deler ud af mig selv, og alle er velkomne til at joine!

Opskrifter fylder mest. Jeg forsøger at holde dem enkle, lige til og med overvægt af de sunde og nærende af slagsen. Gerne indenfor den nynordiske madbevægelse. Mine opskrifter skal læses som vejledende med mulighed for fri leg uden regler.

 

Kontakt

Sidder du med spørgsmål eller har du tanker du trænger til at få omsat til skrevne ord,  så tøv ikke med at smide en kommentar.

Er du interesseret i et samarbejde, så kontakt mig på mail: kontakt@anjasuldrup.dk 

 

Copyright

Alle billeder, som er taget af mig, der bruges på anjasuldrup.dk og de sociale medieprofiler relateret hertil, er beskyttet af ophavsretten, og må således ikke kopieres eller genbruges uden min skriftlige tilladelse.

Vil du bruge mine opskrifter eller billeder til andet end privat sammenhæng, så kontakt mig på mail  kontakt@anjasuldrup.dk, så ser vi på mulighederne.

Billeder tydeligt angivet med fotograf og kilde i billedtekst tilhører ikke mig, men er lovligt hentet fra open-sources.

 

Reklamer

På bloggen vil du finde reklamer udbudt af Google AdSense, som viser annoncer baseret på din øvrige færden på internettet. Jeg står derfor ikke til ansvar for indholdet af disse annoncer.

Derudover vil du også kunne støde på affiliate links. Disse vil være tydeligt markeret som værende dette.

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem