• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

anja suldrup

  • BLOG
  • Opskrifter
  • OM
  • KONTAKT
  • ANNONCERING

Rødbede Burger

Rødbede burger – den bedste vegetar burger hvis du spørger mig! Den består af en hjemmebagt burgerbolle, en smagfuld rødbedebøf samt frisk og syltet grønt.

Rødbede Burger - opskrift på rødbedebøffer til burger

Det her indlæg er egentlig ikke en opskrift som sådan, men nærmere en linksamling til de opskrifter her på bloggen som du skal bruge for at lave denne ultimative rødbede burger.

Det er en burger, hvor jeg personligt slet ikke tænker over at der “mangler” kød. Den fungerer bare!

Er du nervøs for den velkendte metalliske rødbedesmag? Det er der slet ingen grund til – for rødbedebøffen smager overraskende lidt af rødbede og har på ingen måde den metalliske, jordede smag som mange har det svært med.

Burger med rødbedebøf - opskrift på den bedste vegetarburger

Vegetar burger med rødbede og syltede rødløg:

Har du tid og overskud, så gå i krig med at bage dine egne store, bløde og gyldne burgerboller – ellers find nogle lækre brioche burgerboller der hvor du handler.

Her er de opskrifter du skal bruge:

  • Min bedste opskrift på burgerboller – store, bløde og gyldne
  • Rødbedebøffer med feta og persille
  • Syltede rødløg – jeg kan også varm anbefale at prøve med karameliserede brune løg!

Af andet fyld vil jeg varmt anbefale:

  • Sød sennep
  • Sprød grøn salat
  • Skiver af æble
  • Skiver af agurk
  • Eventuelt friske spirer – eksempelvis lucerne eller radise
Den bedste vegetar burger - med rødbede

Se også:

Græsk salat
Forårssalat med røget laks og asparges
Varm perlebygsalat med smørstegte gulerødder og persille
Vegetariske krebinetter og grillede grøntsager
Previous Post: « Sprøde mandelkager med marcipan og tranebær
Next Post: Forårssalat med røget laks og asparges »

Reader Interactions

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskriftsvurdering




This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Primary Sidebar

Mad i sæson.  En blog for dig, der gerne vil mærke årets gang i køkkenet og spise efter årstiden.

Primært  plantemad, men med rigelig plads til fredagskage!

Dav, jeg er Anja. Cand.scient i fødevareinnovation og sundhed (læs madnørd), og med drømme om landliv, køkkenhave og hønsehus. Snart tak!

Lær mere | Kontakt | Samarbejde

  • Email
  • Instagram
  • Pinterest




Nyhedsbrev

Sæsonaktuelle opskrifter til din indbakke?

SOMMEROPSKRIFTER

Græsk salat - opskrift på sommersalat
Grillede rejer med melonsalat - opskrift
Frugtsalat med syrnet fløde - opskrift på sommerdessert med vandmelon og jordbær
Boghvedesalat med gulerødder og beder - opskrift
Cremet tomatsuppe med porre - opskrift
Blommekage med flødeskum - opskrift på roulade
Spidskålssalat - opskrift på grillstegt kål med flødedressing og sprød boghvede
Cremet salat med blomkål, purløg og ristet boghvede - opskrift




Footer

Instagram did not return a 200.

Om Anja

Cand.scient i Fødevareinnovation & Sundhed - altså, madnørd...

Lær mere...

Populære opskrifter

Burger med rødbedebøf - opskrift på den bedste vegetarburger

Rødbede Burger

Vildgæret surdej - Guide til hjemmelavet surdej på vildtgær fra æbler

Vildgæret surdej – lavet med æbleskræller

Undgå blød tærtebund - få opskrift på sprød tærtebund

Tærtebund – guide til den perfekte, sprøde mørdej

Copyright © 2023 · WWW.ANJASULDRUP.DK