• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

anja suldrup

  • BLOG
  • Opskrifter
  • OM
  • KONTAKT
  • ANNONCERING

Rødbedebøffer med feta

Rødbedebøffer med feta og persille er virkelig lækkert! Det er favoritten blandt vegetar bøffer herhjemme. Både fordi de er nemme at lave og smager helt fantastisk.

Opskrift på rødbedebøffer med feta - nem vegetaropskrift

Brug dem i en burger.

Med kartofler og bløde løg til.

Eller til en salat.

Og dagen efter ovenpå et stykke rugbrød med lidt grønt under.

Mulighederne er mange! Du kan lave rødbedebøffer i hakkebøf-størrelse, i frikadelle-størrelse eller som små boller til pitas og wraps.

Vegetar bøffer med rødbede

Riv rødbeder, vend med feta, havregryn, æg og lidt urter.

Jep, det var sådan set det. Så nemt er det. Det tager ikke lang tid at bikse de her vegetar bøffer sammen. Endnu et argument for, at du skal føje dem her til ugens madplan, foruden at de bare smager virkelig godt!

På trods af at rødbede udgør størstedelen af volumen i opskriften, så smager bøfferne overraskende lidt af rødbede. Men netop dét vil være en game changer for dem, som nogen gange har det lidt svært med rødbedens metalliske smag.

Derfor – selvom familien tidligere har vist modstand mod den violette rod – så giv den her opskrift med rødbede en chance.

Burger med rødbedebøf - opskrift på den bedste vegetarburger

Serveringsforslag: Hjemmebagte burgerboller smurt med sød sennep og lagt sammen af salat, æble, rødbedebøf, agurk og syltede rødløg.

Det oplagte er selvfølgelig at bruge rødbedebøfferne i en burger – men som sagt, så fungerer de godt i virkelig mange sammenhænge! Så det er absolut ikke en begrænsning, men en varm anbefaling.

Opskrift på rødbedebøffer med feta

Opskrift på rødbedebøffer med feta - nem vegetaropskrift
Udskriv Pin
5 fra 1 stemme

Rødbedebøffer med feta

Nemme vegetar bøffer – perfekt til burger, til kartofler, til salater, pitas og wraps.
Antal 4 stk.

Ingredienser

  • 2 mellemstore rødbeder (ca. 360 gram)
  • 1 dl hakket persille, inklusiv stilk
  • 200 g feta
  • 80 g havregryn
  • 1 æg
  • 1 tsk friskkværnet peber
  • 2 spsk olivenolie til stegning

SÅDAN GØR DU

  • Skræl rødbederne og riv dem groft. Pres en smule af vandet ud af rødbederne.
  • Bland de groftrevne rødbeder med æg, hakket persille, knust feta, havregryn og æg. Lad farsen trække i mindst 15 minutter.
  • Form 6-8 rødbedebøffer og steg dem på i olivenolie indtil de er gyldne på begge sider.

Noter

Du kan forme rødbedefarsen til lige den størrelse du har brug for. 
Serveringsforslag: I en burger med sød sennep, salat, æble, agurk og syltede rødløg. 
Opskrift på rødbedebøffer med feta - nem vegetaropskrift

Se også:

Schweizisk bircher mysli (overnight oats)
Gulerodsrisotto
Fransk bønnesalat med karamelliserede løg og soltørrede tomater
Bagte rodfrugter med citron og timian
Previous Post: « Koldhævede speltboller med æble
Next Post: Spicy græskarburger – vegetarisk »

Reader Interactions

Comments

  1. marianne

    18. maj 2021 at 15:50

    virkelig både nemme og gode
    Vi får dem jævnligt – i variation, enten som bøf eller burger, og vi elsker det!
    Hilsen Svineprodcentens hustru

    Svar
  2. Lis

    24. september 2020 at 18:04

    Skal rødbederne koges?

    Svar
    • Anja Suldrup

      29. september 2020 at 16:37

      Nej de skal rives rå 🙂

      Svar

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskriftsvurdering




This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Primary Sidebar

Mad i sæson.  En blog for dig, der gerne vil mærke årets gang i køkkenet og spise efter årstiden.

Primært  plantemad, men med rigelig plads til fredagskage!

Dav, jeg er Anja. Cand.scient i fødevareinnovation og sundhed (læs madnørd), og med drømme om landliv, køkkenhave og hønsehus. Snart tak!

Lær mere | Kontakt | Samarbejde

  • Email
  • Instagram
  • Pinterest




Nyhedsbrev

Sæsonaktuelle opskrifter til din indbakke?

SOMMEROPSKRIFTER

Græsk salat - opskrift på sommersalat
Grillede rejer med melonsalat - opskrift
Frugtsalat med syrnet fløde - opskrift på sommerdessert med vandmelon og jordbær
Boghvedesalat med gulerødder og beder - opskrift
Cremet tomatsuppe med porre - opskrift
Blommekage med flødeskum - opskrift på roulade
Spidskålssalat - opskrift på grillstegt kål med flødedressing og sprød boghvede
Cremet salat med blomkål, purløg og ristet boghvede - opskrift




Footer

Instagram did not return a 200.

Om Anja

Cand.scient i Fødevareinnovation & Sundhed - altså, madnørd...

Lær mere...

Populære opskrifter

Burger med rødbedebøf - opskrift på den bedste vegetarburger

Rødbede Burger

Vildgæret surdej - Guide til hjemmelavet surdej på vildtgær fra æbler

Vildgæret surdej – lavet med æbleskræller

Undgå blød tærtebund - få opskrift på sprød tærtebund

Tærtebund – guide til den perfekte, sprøde mørdej

Copyright © 2023 · WWW.ANJASULDRUP.DK