• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

anja suldrup

  • BLOG
  • Opskrifter
  • OM
  • KONTAKT
  • ANNONCERING

Forfriskende sommersmoothie med ribs og solbær

Forfriskende sommersmoothie med ribs og solbær

Denne tirsdag morgen startede ud med en lille løbetur rundt i kvarteret – noget der sker meget sjældent! Jeg er absolut ikke den store løber og vil i de fleste tilfælde hellere holde mig i gang på anden vis. Men idag havde jeg lyst.

Og så er det jo bare med at komme afsted og få udnyttet motivationen, mens den er der!

Der var engang jeg løb forholdvis ofte, dengang jeg stadig boede hjemme. Jeg tror at omgivelserne har rigtig meget at sige for min motivation for løb; dengang kunne jeg løbe i den nærliggende skov, hvor jeg nu løber rundt i et villakvarter i Brønshøj.

Det er nu sjovere at løbe ude i skoven … Måske glæden ved løb vender tilbage engang, når vi flytter ud af byen? Der er noget helt særligt ved at komme i skoven tidligt fra morgenstunden; der er en særlig glød og skovens dyr pusler stadig rundt, så man har en chance for at få et glimt af dem.

Men indtil da foretrækker jeg at træne hjemme på stuegulvet, hvor jeg veksler mellem pilates, yoga, 6D sliding og almen styrketræning ved brug af kropsvægt.

En omgang morgentræning kræver et efterfølgende godt morgenmåltid. Idag faldt valget på en sommersmoothie med ribs og solbær, der er plukkemodne i de danske haver i øjeblikket. Jeg måtte dog ty til den frosne variant købt i supermarkedet. Men når det gælder smoothies, så er frosne bær jo alligevel at foretrække.

Jeg bruger så godt som altid havregryn, hørfrø og et surmælksprodukt i mine smoothies. Det går smoothien til et mere komplet morgenmåltid, som holder mig bedre mæt.

Forfriskende sommersmoothie med ribs og solbær
Udskriv Pin

Sommersmoothie med ribs og solbær

Ingredienser

  • 50 g havregryn
  • 10 g hørfrø
  • 1 tsk honning
  • 150 g blandet ribs og solbær - frosne
  • 250 g tykmælk - eller andet surmælksprodukt
  • evt. lidt vand hvis maskineriet kæmper

SÅDAN GØR DU

  • Kom ingredienserne i en blender og blend indtil smoothien er blød og lækker.
  • Serveres med det samme - kold og frisk.

Se også:

Blomkålssalat med sennepsdressing og ristet boghvede
Schweizisk bircher mysli (overnight oats)
Bagte rødbeder med sveskeblommer og brombærindkog
Rå powergrød med spiret quinoa
Previous Post: « Koldhævede boller med øl
Next Post: Sommerens blomkålssalat med friske ærter og pære »

Reader Interactions

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskriftsvurdering




This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Primary Sidebar

Mad i sæson.  En blog for dig, der gerne vil mærke årets gang i køkkenet og spise efter årstiden.

Primært  plantemad, men med rigelig plads til fredagskage!

Dav, jeg er Anja. Cand.scient i fødevareinnovation og sundhed (læs madnørd), og med drømme om landliv, køkkenhave og hønsehus. Snart tak!

Lær mere | Kontakt | Samarbejde

  • Email
  • Instagram
  • Pinterest




Nyhedsbrev

Sæsonaktuelle opskrifter til din indbakke?

SOMMEROPSKRIFTER

Græsk salat - opskrift på sommersalat
Grillede rejer med melonsalat - opskrift
Frugtsalat med syrnet fløde - opskrift på sommerdessert med vandmelon og jordbær
Boghvedesalat med gulerødder og beder - opskrift
Cremet tomatsuppe med porre - opskrift
Blommekage med flødeskum - opskrift på roulade
Spidskålssalat - opskrift på grillstegt kål med flødedressing og sprød boghvede
Cremet salat med blomkål, purløg og ristet boghvede - opskrift




Footer

Instagram did not return a 200.

Om Anja

Cand.scient i Fødevareinnovation & Sundhed - altså, madnørd...

Lær mere...

Populære opskrifter

Burger med rødbedebøf - opskrift på den bedste vegetarburger

Rødbede Burger

Vildgæret surdej - Guide til hjemmelavet surdej på vildtgær fra æbler

Vildgæret surdej – lavet med æbleskræller

Undgå blød tærtebund - få opskrift på sprød tærtebund

Tærtebund – guide til den perfekte, sprøde mørdej

Copyright © 2023 · WWW.ANJASULDRUP.DK