• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

anja suldrup

  • BLOG
  • Opskrifter
  • OM
  • KONTAKT
  • ANNONCERING

Spidskålssalat med kirsebær og feta

Spidskålssalat med kirsebær og feta

Jeg kan  s l e t  ikke få armene ned over hvor skøn denne spidskålssalat er!  Og så smuk ! Der var gang i en seriøs omgang food styling med den her smækre spidskålssalat (her er det vist passende at smide et ikke-sponsporet tip om Louises fantastiske foodstyling masterclass!)

Gør dig selv en tjeneste og prøv denne sprøde spidskålssalat med sommermodne kirsebær, feta og ristede solsikkekerner.

Den smager af sommer, solskin og gode tider – lige de smage jeg trængte til på dagen, hvor jeg gik på sommerferie med et godt eksamensresultat. Og med et stykke stegt ørred til, kunne det vitterligt ikke bliver mere sommerligt på min tallerken.

Jep, der fik jeg lige sneget min sommerferie elegant ind!

S o m m e r f e r i e !!  Der skal laves en masse god mad til bloggen, der skal strikkes og ikke mindst, så skal vi også lige en tur ned og besøge savannen og lidt palmestrande. Der er masser af skønne ting i vente, og jeg glæder mig sådan til en pause fra studiet inden der tages hul på sidste studieår.

Apropos sidste studieår, så nærmer specialet sig jo drastisk. Og som det ser ud lige nu, så er der styr på det overordnede emne:

Madmod.

Det er et så sigende ord! Det handler om maddannelse hos børn, om at skabe nogle rammer for dem, hvor de tør udforske god, sund mad. Det bliver så vanvittig spændende, og jeg håber sådan, at det er noget jeg kan få lov til at udforske endnu mere i arbejdslivet efter studierne. Fingers crossed.

Jeg tager allerede en føler på arbejdslivet lidt længere henne på sommeren, hvor jeg har meldt mig som frivillig instruktør på en af sommerens madskoler. Det skal nok blive sjovt, udfordrende og givende!

Men tilbage til spidskålssalaten –>

Spidskålssalat med kirsebær og feta
Udskriv Pin

Spidskålssalat med kirsebær og feta

Den skønneste sommersalat med fintsnittet spidskål, sommermodne kirsebær, feta og ristede solsikkekerner. Perfekt til et stykke fisk. 
Antal 4 personer

Ingredienser

Spidskålssalat

  • 1/2 - 1 spidskål - afhængig af størrelse
  • 20-30 kirsebær
  • feta - i mængder som du synes
  • ristede solsikkekerner

Dressing

  • 4 spsk koldpresset rapsolie
  • 3 spsk æblecidereddike
  • 1 tsk sød sennep
  • 1 tsk honning
  • 1/2 tsk salt

SÅDAN GØR DU

  • Fjern stok of skyl spidskålen. Snit den så fint som du kan. 
  • Del kirsebærene og fjern stenene.
  • Bræk feta i stykker.
  • Rist solsikkekerner på en tør pande. 
  • Rør dressingen sammen.
  • Vend den fintsnittede kål i dressingen og anret derefter med kirsebær, feta og ristede solsikkekerner. 

GemGem

GemGem

GemGem

Se også:

Råsyltet blomkålssalat med æble og hasselnødder
Ricotta dip med vilde urter
Vegetariske, italienske parmesanboller i spinatsalat
Rabarbertærte med flødeostcreme med råmarinerede rabarber
Previous Post: « Smoothie med skovbær og rødbede
Next Post: Bagt grød med ribs »

Reader Interactions

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskriftsvurdering




This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Primary Sidebar

Mad i sæson.  En blog for dig, der gerne vil mærke årets gang i køkkenet og spise efter årstiden.

Primært  plantemad, men med rigelig plads til fredagskage!

Dav, jeg er Anja. Cand.scient i fødevareinnovation og sundhed (læs madnørd), og med drømme om landliv, køkkenhave og hønsehus. Snart tak!

Lær mere | Kontakt | Samarbejde

  • Email
  • Instagram
  • Pinterest




Nyhedsbrev

Sæsonaktuelle opskrifter til din indbakke?

SOMMEROPSKRIFTER

Græsk salat - opskrift på sommersalat
Grillede rejer med melonsalat - opskrift
Frugtsalat med syrnet fløde - opskrift på sommerdessert med vandmelon og jordbær
Boghvedesalat med gulerødder og beder - opskrift
Cremet tomatsuppe med porre - opskrift
Blommekage med flødeskum - opskrift på roulade
Spidskålssalat - opskrift på grillstegt kål med flødedressing og sprød boghvede
Cremet salat med blomkål, purløg og ristet boghvede - opskrift




Footer

Instagram has returned invalid data.

Om Anja

Cand.scient i Fødevareinnovation & Sundhed - altså, madnørd...

Lær mere...

Populære opskrifter

Burger med rødbedebøf - opskrift på den bedste vegetarburger

Rødbede Burger

Vildgæret surdej - Guide til hjemmelavet surdej på vildtgær fra æbler

Vildgæret surdej – lavet med æbleskræller

Undgå blød tærtebund - få opskrift på sprød tærtebund

Tærtebund – guide til den perfekte, sprøde mørdej

Copyright © 2023 · WWW.ANJASULDRUP.DK