Til til navneskift

I næsten halvandet år har jeg blogget under navnet ‘nordisk liv’, hvilket langt henad vejen har været fint dækkende for mit indhold.

Men da vi mennesker jo konstant er på en rejse, hvor vi udvikler os og lærer nyt om os selv og om det liv vi gerne vil leve, så synes jeg ikke at ‘nordisk liv’ kunne rumme mig længere. Selvom mange af mine emner fint kan klemmes ind i det nordiske tema, så har jeg alligevel gået med følelsen af, at det på sigt vil sætte mig i en låst bås.

Derfor har jeg nu taget en beslutning.

 

Bloggen har skiftet navn. Til mit navn.

 

Det er vildt trendy, at kalde sin blog ved eget navn! Og jeg forstår godt hvorfor. Jeg har dog ikke skiftet for bare at gøre som alle andre gør, men fordi der bare er super god mening med det.

Blog og blogger kan vokse og udvikle sig sammen fremfor at vokse fra hinanden. Jeg kan for pokker da ikke vokse ud af mit eget navn!?. Jeg vil jo altid være mig, og mit navn vil altid kunne rumme mig.

Det sagt, så er det jo altså ikke fordi at min nordiske tilgang til livet fuldstændig er lagt på is. Jeg foretrækker stadig at lave mad med de skønne nordiske råvarer  – men hvis jeg vil lave en rødkålssalat med appelsin (hvilket jeg altså ofte gør henover vintermånederne), så vil jeg gerne kunne dele den med jer uden at gå med tanker som; “hvad mon mine læsere nu tænker, appelsin, det kan jeg da ikke!” Og jeg sætter stadig umådelig stor pris på udeliv, bæredygtighed, og jeg går stadig med de samme drømme om at flytte på landet.

Giver det mening?

Jeg vil blot sikre mig, at jeg ikke vokser fra bloggen, men at bloggen og jeg kan vokse og udvikle os sammen.

 

Så jeg håber ikke, at I der har fulgt med indtil nu, føler at I ikke længere kan finde det indhold, som I oprindeligt kom for.

 

Når nu navnet stod for skud, så kunne hele siden jo lige så godt få en ordentlig tur. Så der er blevet strammet lidt op og blevet udvidet med lidt flere navigeringsmuligheder – blandt andet ude i sidemenuen, hvor du nu nemt kan navigere i mine opskrifter.

Så velkommen til mit spritnye look!

Forfatter

Bachelor i 'fødevarer og ernæring' og kandidatstuderende i 'fødevareinnovation og sundhed'.

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.