Go Back

Spinattærte med hytteost og hasselnødder

Antal: 4 personer
Forfatter: Anja Suldrup

Ingredienser

  • 1 portion tærtedej (se link herover)
  • 250 g frisk spinat
  • 250 g hytteost
  • 3 æg
  • 1 stor spsk skyr eller creme fraiche
  • 1 tsk sukker
  • 1/2 tsk salt
  • 1/2 tsk peber
  • hasselnøddeflager

Sådan gør du

  • Se mit link til den perfekte tærtebund i teksten over opskriftsboksen.
  • Skyl spinaten of slyng den værste mængde vand fra. Kom spinaten over på en varm pande og sauter indtil spinaten falder sammen. 
  • Pisk æggene sammen med en gaffel og rør skyr, hytteost, sukker, salt og peber i. 
  • Fordel dampet spinat på tærtebunden og hæld æggemassen henover. Drys med hasselnøddeflager. 
  • Bages ved 180 grader i ca. 40 minutter eller til æggemassen har sat sig.