Bagt grød med ribs | nem opskrift på bagt sommergrød
Udskriv

Bagt grød med ribs

Skønt og mættende morgenmåltid, der leder tankerne lidt henad en bærcrumble. Spis den gerne sammen med en skefuld skyr eller ymer. 
Forb. tid10 min
Tilb. tid30 min
Samlet tid40 min
Antal: 4 personer
Forfatter: Anja Suldrup

Ingredienser

  • 200 g ribs
  • 1 dl havregryn
  • 1 dl speltgryn
  • 0,5 dl græskarkerner
  • 0,5 dl hasselnøddeflager
  • 2 små æg
  • 1,5 dl mælk
  • 1 spsk honning
  • knsp salt

Sådan gør du

  • Tænd ovnen på 200 grader
  • Fordel de ordnede ribs i en tærteform. 
  • Bland havregryn, speltgryn, græskarkerner og nøddeflager og hæld blandingen ud over ribsene så det er jævnt fordelt. 
  • Pisk æg, mælk, honning og salt sammen til honningen er opløst. Fordel massen i tærteformen, så alle gryn er blevet gennemvædet. 
  • Bag grøden i 30 minutter.