Tænd ovnen på 200 grader.
Pisk æggene hvide med sukker og vaniljesukker.
Hak mandlerne fint i en minihakker.
Bland bagepulver I melet og vend de finthakkede mandler og mel i æggene.
Fordel dejen på en bageplade med bagepapir.
Bag bunden i 10-15 minutter. Kig til bunden efter 10 minutter og herefter hvert følgende minut. Dejen skal være let sprød på toppen og gennembagt, men ikke alt for sprød.
Tag bunden ud og vend den over på et nyt stykke bagepair med oversiden nedad. Mens bunden stadig er lun forrulles bunden spå på den korte led. Lad den køles helt mens den er oprullet. Dette gør det nemmere at rulle rouladen sammen senere.
Rul nu forsigtig bunden ud igen. Pisk fløden til flødeskum, smør den på bunden og fordel blommekompot ovenpå. Lad en slip være fri.
Rul nu rouladen sammen ved hjælp af bagepapiret.
Drys med flormelis og server med det samme.