Udskriv

Cremet kikærtesalat

Forb. tid10 min
Samlet tid10 min

Ingredienser

  • 1 dåse kogte kikærter
  • 6 radiser
  • 2-3 forårsløg
  • 2 spsk finthakket persille eller andre krydderurter
  • 3 store spsk creme fraiche 9% eller ymer
  • 1 tsk citronsaft
  • 0,5 tsk sennep
  • salt og peber

Sådan gør du

  • Dræn kikærterne og fjern hinden fra kikærterne (ligesom at smutte mandler)
  • Knus 2/3 af kikærterne med en gaffel eller med fingrene og bland de resterende 1/3 hele kikærter i. 
  • Snit radiser og forårsløg fint og vend dem med kikærterne. 
  • Bland creme fraiche, citronsaft, sennep og smag til med salt og peber. Vend dressingen med kikærterne og smag til igen. 
  • Opbevares i en lukket beholder på køl, hvor det kan holde sig nogle dage.