Go Back

Græskarburger

Opskrift på græskarbøf, som smager helt fantastisk sammen med grillet peberfrugt og feta i en burger. Opskriften giver 6 mindre græskarbøffer der passer til burgers i slider-størrelse. Opskriften indeholder kødfri fars fra Valsemøllen.
Antal: 6 stk. (beregn 2 stk. per person)

Ingredienser

Græskarbøffer

  • 2/3 pose kødfri fars fra Valsemøllen, mildt krydret (100g)
  • 50 g valnødder
  • ½ tsk chiliflager
  • ½ hokkaidogræskar (500g)
  • 1 spsk olivenolie
  • 1 tsk havsalt
  • 2 spsk olivenolie til stegning

Desuden

  • 6 burgerboller i slider-størrelse
  • Chilimayo
  • Salat
  • Grillet peberfrugt
  • Feta

Sådan gør du

  • Skræl græskar, skær det i grove tern, vend med olivenolie og salt. Grilles på ovnens grillfunktion (250 grader C) i 12 minutter eller til græskarternene er møre. 
  • Mos græskarternene groft med en gaffel. 
  • Hak valnødderne og rør dem i græskarmosen sammen med chiliflager og kødfri fars. Bland godt. 
  • Form 6 græskarbøffer og steg dem gyldne i olivenolie – ca. 3-4 minutter på hver side. 
  • Saml græskarburgers af hjemmebagte burgerboller i slider-størrelse med eksempelvis chilimayonnaise, salat, grillet peberfrugt og feta.