Go Back

Brombærmuffins med marcipan

Forb. tid20 min
Tilb. tid30 min
Samlet tid50 min
Antal: 12 stk
Forfatter: Anja Suldrup

Ingredienser

  • 3 æg
  • 2 tsk vaniljesukker
  • 250 g sukker
  • 100 g smør
  • 2,5 dl mælk
  • 175 g marcipan
  • 400 g mel
  • 50 g finthakkede mandler
  • 2 tsk bagepulver
  • 175 g brombær

Sådan gør du

  • Tænd ovnen på 180 grader varmluft. 
  • Pisk æg, sukker og vanilje hvidt. 
  • Smelt smøret om vend det i æggemassen når den er kølet lidt af.  
  • Riv marcipanen og vend det i æggemassen. 
  • Rør mælk i.
  • Bland hvedemel, bagepulver og finthakkede mandler og vend det i det våde
  • Som det allersidste røres frosne brombær i massen og dejen fordeles i en muffinbageplade til 12 muffins. 
  • Bages i 15 minutter i varmluftsovn. Herefter 10-15 minutter ved almindelig ovn.