Go Back

Ricotta dip med urter

Vidunderligt cremet ricotta dip med vilde urter - skvalderkål og fuglegræs. Men alle krydderurter kan bruges! Serveres med fladbrød eller bruges som spread i sandwiches eller wraps. 

Ingredienser

  • 250 g ricotta
  • 3 tsk friskpresset citronsaft
  • 1 tsk reven citronskal
  • 3 spsk ekstra jomfru olivenolie
  • 1 håndfuld spæde skvalderkål
  • 1 håndfuld fuglegræs
  • 1 tsk havsalt
  • 0.5 tsk friskkværnet peber

Sådan gør du

  • Rør ricotta med citronsaft og revet citron skal. 
  • Hak 2/3 af skvalderkålen og vend det i ricotta dippen.
  • Smag til med salt, peber og eventuelt mere citron.
  • Kom dippen i en skål og dribl med olivenolie og drys med resten af skvalderkålen og fuglegræs.