Go Back

Vegetarisk Curry Nugget Burger

Karry nuggets lavet med kødfri fars fra Valsemøllen. Brug dem i en vegetarisk burger med karry-hytteost-dressing.
Antal: 4 personer

Ingredienser

Vegetariske nuggets med karry

  • 1 pose økologisk kødfri fars med indiske krydderier fra Valsemøllen
  • 3 spsk ristede solsikkekerner
  • 1/2 revet æble
  • 3 æg
  • 2 dl vand
  • rasp til panering
  • olie og smør til stegning

Karry-hytteostdressing

  • hytteost
  • æblecidereddike
  • karry
  • gurkemeje
  • salt og peber

Desuden

  • 4 burgerboller
  • blandede salatblade
  • 1 æble i tynde skiver
  • syltede rødløg

Sådan gør du

Rist solsikkekernerne på en tør pande til de begynner at få farve. Hakkes i en minihakker.

  • Rør posens indhold til en fars med de hakkede solsikkekerner, revet æble, æg og vand. Lad farsen sætte sig i 5 minutter. 
  • Form 16 flade nuggets og vend dem i rasp.
  • Steg nuggets på en pande i olie.