Vegetarisk Curry Nugget Burger
Karry nuggets lavet med kødfri fars fra Valsemøllen. Brug dem i en vegetarisk burger med karry-hytteost-dressing.
Antal: 4 personer
Vegetariske nuggets med karry
- 1 pose økologisk kødfri fars med indiske krydderier fra Valsemøllen
- 3 spsk ristede solsikkekerner
- 1/2 revet æble
- 3 æg
- 2 dl vand
- rasp til panering
- olie og smør til stegning
Karry-hytteostdressing
- hytteost
- æblecidereddike
- karry
- gurkemeje
- salt og peber
Desuden
- 4 burgerboller
- blandede salatblade
- 1 æble i tynde skiver
- syltede rødløg
Rist solsikkekernerne på en tør pande til de begynner at få farve. Hakkes i en minihakker.
Rør posens indhold til en fars med de hakkede solsikkekerner, revet æble, æg og vand. Lad farsen sætte sig i 5 minutter.
Form 16 flade nuggets og vend dem i rasp.
Steg nuggets på en pande i olie.