Go Back

Honningbagt sommergrønt på naan

Forb. tid20 min
Tilb. tid20 min
Samlet tid40 min
Antal: 2 personer

Ingredienser

  • 2 naan brød
  • 3 nye gulerødder
  • 3 rødløg
  • 1 dåse kogte limabønner
  • 2 spsk olivenolie
  • 2 spsk flydende honning
  • 1 spsk æblecidereddike
  • 1 tsk sennep
  • 5 blade salvie, finthakket
  • 1/2 tsk salt
  • 1/2 tsk friskkværnet peber

Dressing

  • 1 dl ymer eller creme fraiche
  • 1 lille fed hvidløg
  • 1 tsk flydende honning
  • 1/2 tsk salt
  • 1/2 tsk friskkværnet peber

Sådan gør du

  • Tænd ovnen på 200 grader varmluft. 
  • Rens gulerødder og del dem i halve på langs. Pil løgene og del dem i kvarte. Dræn bønnerne for lagen og skyl dem med rent vand.
  • Kom grøntsager og bønner i et ildfastfad. 
  • Rør olie, honning, eddike, sennep, hakket salvie, salt og peber sammen. Hæld dressingen over grøntsager og bønner og vend rundt. 
  • Bages i 20 minutter. 
  • Skyl naan brødene med under rindende vand, læg dem på en bageplade med bagepapir og smid dem i ovnen indtil vandet er fordampet og brødene er lækre og let sprøde. 
  • Fordel dressingen på brødene og læg de bagte sommergrøntsager ovenpå.
  • Velbekomme!