Go Back

Spidskålssalat med grillede nektariner

Antal: 4 personer

Ingredienser

Spidskålssalat med grillede nektariner

  • ½ spidskål
  • 8 nektariner*
  • 1 bundt forårsløg
  • ½ dl græskarkerner
  • feta i mængder du finder passende

Mormordressing

  • 1 dl piskefløde
  • 2 spsk friskpresset citronsaft
  • 1 tsk sukker
  • ½ tsk salt
  • ½ tsk friskkværnet peber

Sådan gør du

  • Varm grillen eller en grillpande op.
  • Snit spidskål helt fint.
  • Rist græskarkernerne på en tør pande ved middel varme til de har taget lidt farve og begynder at poppe.
  • Rens forårsløgene og skær dem i fine skiver.
  • Skyl nektarinerne og del dem i 8-12 både. Grill dem ved høj varme til de får grillmærker.
  • Bland den snittede spidkål med de grillede nektariner, forårsløg og drys med ristede græskarkerner og knust feta.
  • Server spidskålssalaten med en klassisk mormordressing rørt sammen af fløde, citronsaft, sukker, salt og peber.

Noter

*du kan også bruge friske abrikoser eller ferskner.