Græskarburger
Opskrift på græskarbøf, som smager helt fantastisk sammen med grillet peberfrugt og feta i en burger. Opskriften giver 6 mindre græskarbøffer der passer til burgers i slider-størrelse. Opskriften indeholder kødfri fars fra Valsemøllen.
Antal: 6 stk. (beregn 2 stk. per person)
Græskarbøffer
- 2/3 pose kødfri fars fra Valsemøllen, mildt krydret (100g)
- 50 g valnødder
- ½ tsk chiliflager
- ½ hokkaidogræskar (500g)
- 1 spsk olivenolie
- 1 tsk havsalt
- 2 spsk olivenolie til stegning
Desuden
- 6 burgerboller i slider-størrelse
- Chilimayo
- Salat
- Grillet peberfrugt
- Feta
Skræl græskar, skær det i grove tern, vend med olivenolie og salt. Grilles på ovnens grillfunktion (250 grader C) i 12 minutter eller til græskarternene er møre.
Mos græskarternene groft med en gaffel.
Hak valnødderne og rør dem i græskarmosen sammen med chiliflager og kødfri fars. Bland godt.
Form 6 græskarbøffer og steg dem gyldne i olivenolie – ca. 3-4 minutter på hver side.
Saml græskarburgers af hjemmebagte burgerboller i slider-størrelse med eksempelvis chilimayonnaise, salat, grillet peberfrugt og feta.