Go Back

Rødbedebøffer med feta

Nemme vegetar bøffer - perfekt til burger, til kartofler, til salater, pitas og wraps.
Antal: 4 stk.

Ingredienser

  • 2 mellemstore rødbeder (ca. 360 gram)
  • 1 dl hakket persille, inklusiv stilk
  • 200 g feta
  • 80 g havregryn
  • 1 æg
  • 1 tsk friskkværnet peber
  • 2 spsk olivenolie til stegning

Sådan gør du

  • Skræl rødbederne og riv dem groft. Pres en smule af vandet ud af rødbederne.
  • Bland de groftrevne rødbeder med æg, hakket persille, knust feta, havregryn og æg. Lad farsen trække i mindst 15 minutter.
  • Form 6-8 rødbedebøffer og steg dem på i olivenolie indtil de er gyldne på begge sider.

Noter

Du kan forme rødbedefarsen til lige den størrelse du har brug for. 
Serveringsforslag: I en burger med sød sennep, salat, æble, agurk og syltede rødløg.