Bland lime-dressingen og stil den på køl indtil servering. Husk at smage til.
Kog kartoflerne med skræl i rigeligt saltet vand indtil de er møre. Pil kartoflerne. Alternativt kan bruges rester af kogte kartofler skåret i grove stykker.
Hak løget fint og riv hvidløg og ingefær på den fine side af rivejernet.
Knus spidskommen og korander let i en morter (skal være ret groft).
Varm olien om på en pande. Kom alle krydderierne på pandne og lad det stege i et halvt minut (sennepskornene kan godt finde på at poppe, så læg eventuelt et stænklåg over).
Kom løg og hvidløg ved og steg yderligere et minut.
Kom kartoflerne på panden og vend dem godt rundt i krydderierne. Lad kartoflerne stege med inditl de er gennemvarme - de skal ikke nødvendigvis have stegeskorpe.
Server Bombay kartofler mens de er varme med et drys af frisk chili og korianer. Serveres med den kolde lime-dressing til.