Go Back

Grillede rejer med limedressing og melonsalat

Beregn 8-10 store rejer pr. person som hovedmåltid. Som forret kan du nøjes med 4 rejer pr. person.
Antal: 2 personer

Ingredienser

Grillede rejer

  • 16-20 store rå rejer med skal
  • 1 spsk olivenolie
  • 1 lime, saften heraf
  • 1 fed hvidløg
  • ½ tsk chiliflager
  • ½ tsk flagesalt
  • friskkværnet peber
  • 2 spsk finthakket persille

Melonsalat

  • 2 håndfulde babyspinat
  • agurk
  • ¼ honningmelon
  • 1 spsk sesamfrø

Sådan gør du

Grillede rejer

  • Bland limesaft med knust hvidløg, chiliflager, salt og peber. Stil til side.
  • Befri rejerne fra deres skal. Fjern tarmen der sidder op undersiden ved hjælp af en urtekniv.
  • Sæt rejerne på grillspyd og drisl olivenolie over.
  • Grilles 1½ minut på hver side ved god varme.
  • Når rejerne tages af, overhældes de af limedressingen og drysses med finthakket persille.

Melonsalat

  • Skyld spinaten og slyng den fri for vand.
  • Skær agurk og melon i tynde, lange skiver og bland det med spinaten.
  • Rist sesamfrø på en tør pande til de er gyldne og begynder at dufte. Drys sesamfrøene over salaten

Serveringstip:

  • Server med sprøde brød og hjemmelavet persillepesto (scroll længere ned for opskrift på persillepesto)