Go Back

Knuste kartofler med Ravost og persille

Knuste kartofler er et lækkert, sprødt tilbehør. Ravost giver dem lige en ekstra dimension. 
Forb. tid10 min
Tilb. tid40 min
Samlet tid50 min
Forfatter: Anja Suldrup

Ingredienser

  • 2-3 kartofler per person
  • Revet ravost
  • Koldpresset rapsolie
  • Groft salt

Sådan gør du

  • Rens kartoflerne og kog dem møre i saltet vand. Lad skrællen sidde på. Kan eventuelt gøres i god tid i forvejen
  • Knus de kogte kartofler på en bageplade med en gaffel. De skal bare lige have et enkelt tryk eller to. 
  • Drisl med koldpresset rapsolie og salt. 
  • Bages sprøde i ovnen ved 200 grader varmluft indtil kanterne er brune (ca. 15-20 minutter). 
  • 5 minutter før kartoflerne er færdige, drysses med revet ravost. 
  • Server med frisk persille.