• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

anja suldrup

  • BLOG
  • Opskrifter
  • OM
  • KONTAKT
  • ANNONCERING

Bruschetta med pesto og hvide bønner

Annonce. Denne opskrift på bruschetta med pesto og hvide bønner indeholder reklame for Valsemøllen Green Life.

Bruschetta med pesto og stege hvide bønner - opskrift på nem forret

Bruschetta er virkelig en nem lille hapser, der er lynhurtig at lave, men ser absurd godt ud serveret som forret eller som en lille appetizer.

Og så kan de varieres i en uendelighed!

Denne gang blev det med grøn pesto og stegte hvide bønner.

Pesto med ramsløg og persille fra Valsemøllen Green Life

Valsemøllen Green Life, som jeg har et samarbejde med, har lanceret et nyt produkt i deres grønne serie. En pestoblanding – både en rød og grøn.

Her har jeg leget med den grønne pesto, som har et nordisk islæt – hvilket jeg er kæmpe fan af! Den er lavet af ramsløg, persille og hvidløg og kommer i en pulverform, som kun skal røres op med olie og vand.

Valsemøllen pesto

Jeg har brugt lidt mere olivenolie, end hvad der står på pakken, da jeg godt kan lide en godt oliet pesto. Derudover rørte jeg også saften af en halv citron i.

Jeg må ærligt sige, at jeg synes det er et spændende produkt. At den kommer på pulverform giver nogle nye muligheder. Den eksempelvis bruges som et krydderi i madlavningen, og behøver derfor ikke nødvendigvis kun at blive blandet op til en pesto.

Men det er altså, hvad den blev i denne omgang – brugt til at lave lynhurtige bruschetta med pesto og stegte hvide bønner.

Opskrift på bruschetta med pesto og stegte hvide bønner:

Gør det ekstra nemt for dig selv og køb et færdigt baguette – eller kast dig ud i at bage et selv; Valsemøllen har en fin opskrift her.

Bruschetta med pesto og stege hvide bønner - opskrift på nem forret
Udskriv Pin

Bruschetta med pesto og hvide bønner

Forb. tid 15 minutter
Tilb. tid 5 minutter
Antal 4 personer

Ingredienser

  • 1 pose pestoblanding med persille og ramsløg fra Valsemøllen Green Life
  • 1 dl olivenolie
  • 1 dl vand
  • ½ citron, saften heraf
  • 1 baguette
  • 1 dåse kogte, hvid bønner
  • ½ tsk sennepsfrø (kan udelades)
  • ½ tsk salt
  • 1 spsk olivenolie
  • frisk persille til drys

SÅDAN GØR DU

  • Rør pestobladningen med olie, vand og citronsaft og lad den trække mens du forbereder resten.
  • Skær brødet i skrå skiver og placer dem på et fad.
  • Dræn lagen fra de hvide bønner, og steg dem kortvarigt på en pande med olivenolie og sennepsfrø. Drys med salt.
  • Fordel pesto på brødskiverne, kom de lune bønner ovenpå og drys med persille.
Nemme pestobrød med hvide bønner - opskrift på appetizer


Se også:

Rugbrødsboller med chokolade
Skovbær-rødbede nicecream
Hjemmelavet Chai Latte - lav din egen Chai teblanding
Tomattærte med ricotta og krydderurter
Previous Post: « Tomatsuppe med røde linser
Next Post: Burgerboller ala brioche med fuldkorn »

Reader Interactions

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskriftsvurdering




This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Primary Sidebar

Mad i sæson.  En blog for dig, der gerne vil mærke årets gang i køkkenet og spise efter årstiden.

Primært  plantemad, men med rigelig plads til fredagskage!

Dav, jeg er Anja. Cand.scient i fødevareinnovation og sundhed (læs madnørd), og med drømme om landliv, køkkenhave og hønsehus. Snart tak!

Lær mere | Kontakt | Samarbejde

  • Email
  • Instagram
  • Pinterest




Nyhedsbrev

Sæsonaktuelle opskrifter til din indbakke?

SOMMEROPSKRIFTER

Græsk salat - opskrift på sommersalat
Grillede rejer med melonsalat - opskrift
Frugtsalat med syrnet fløde - opskrift på sommerdessert med vandmelon og jordbær
Boghvedesalat med gulerødder og beder - opskrift
Cremet tomatsuppe med porre - opskrift
Blommekage med flødeskum - opskrift på roulade
Spidskålssalat - opskrift på grillstegt kål med flødedressing og sprød boghvede
Cremet salat med blomkål, purløg og ristet boghvede - opskrift




Footer

Instagram did not return a 200.

Om Anja

Cand.scient i Fødevareinnovation & Sundhed - altså, madnørd...

Lær mere...

Populære opskrifter

Burger med rødbedebøf - opskrift på den bedste vegetarburger

Rødbede Burger

Vildgæret surdej - Guide til hjemmelavet surdej på vildtgær fra æbler

Vildgæret surdej – lavet med æbleskræller

Undgå blød tærtebund - få opskrift på sprød tærtebund

Tærtebund – guide til den perfekte, sprøde mørdej

Copyright © 2023 · WWW.ANJASULDRUP.DK