• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

anja suldrup

  • BLOG
  • Opskrifter
  • OM
  • KONTAKT
  • ANNONCERING

Syltede rødløg

Syltede rødløg | skønt tilbehør til burger eller sandwich

Syltede rødløg er både et nemt og lækkert tilbehør.

De er super anvendelige! Smask lækre i burgers, wraps, sandwiches eller til salater. Og som ekstra bonus, så er de mega nemme at lave – faktisk er det lige så nemt som at lave hjemmelavet agurkesalat – lagen er lavet med præcis samme mål, agurken er blot skiftet ud med tynde ringe af rødløg.

Efter et et døgns tid i lagen, bliver løgringene blødere og de får den fineste lyserøde farve – det kan man ikke se på billedet, da det er taget lige efter løgringene fik hældt lage over sig. Men jeg lover jer, at den er en prinsesse værdig! Men på trods af den tøsede farve, så er jeg sikker på at og mændene vil sætte stor pris på de syltede rødløg.

Du kan krydre dine syltede rødløg med forskellige urter – men her har jeg valgt at køre den enkle stil og kun tilsat lidt hele peberkorn.

Hvad sylter I derhjemme foruden agurkesalat?

Jeg har foruden de syltede rødløg også forsøgt mig med at sylte rabarber – jeg har endnu ikke haft lejlighed til at smage på dem, men tænker at det kun kan være godt! Både i det søde køkken, men også som tilbehør til fisk og kylling. Er det godt, så skal opskriften nok komme på bloggen her inden rabarbersæsonen for alvor er slut.

Syltede rødløg | skønt tilbehør til burger eller sandwich
Udskriv Pin

Syltede rødløg

Ingredienser

  • 2 rødløg
  • 1 dl vand
  • 1 dl eddike
  • 100 g sukker
  • 1 tsk peberkorn

SÅDAN GØR DU

  • Pil løgene og skær dem i tynde skiver. Kom det i et sylteglas. 
  • Varm vand, eddike, sukker og peberkorn op i en gryde indtil sukkeret er opløst. 
  • Hæld lagen over rødløgsringene og sæt låg på glasset. Lad dem køle. 

 

Jeg er blevet helt hooked på sylte-trenden! Det er fantastisk hvor meget smag og kant man kan give sine retter med lidt syltede sager. Og så er det bare virkelig nemt at gå til og koster ikke alverden i råvarer.

Jeg er fan!

Næste kogebog jeg skal have fingrene i, er syltebogen over alle syltebøger! Nemlig Den Grønne Syltebog!

GemGem

GemGem

GemGem

Se også:

Bønnesalat med bagte tomater og friterede kapers
Solbærmarmelade
Rabarberkage
Bagt rødbedesalat med rygeostcreme og knas
Previous Post: « Rabarberkompot
Next Post: Solbærmarmelade »

Reader Interactions

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskriftsvurdering




This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Primary Sidebar

Mad i sæson.  En blog for dig, der gerne vil mærke årets gang i køkkenet og spise efter årstiden.

Primært  plantemad, men med rigelig plads til fredagskage!

Dav, jeg er Anja. Cand.scient i fødevareinnovation og sundhed (læs madnørd), og med drømme om landliv, køkkenhave og hønsehus. Snart tak!

Lær mere | Kontakt | Samarbejde

  • Email
  • Instagram
  • Pinterest




Nyhedsbrev

Sæsonaktuelle opskrifter til din indbakke?

SOMMEROPSKRIFTER

Græsk salat - opskrift på sommersalat
Grillede rejer med melonsalat - opskrift
Frugtsalat med syrnet fløde - opskrift på sommerdessert med vandmelon og jordbær
Boghvedesalat med gulerødder og beder - opskrift
Cremet tomatsuppe med porre - opskrift
Blommekage med flødeskum - opskrift på roulade
Spidskålssalat - opskrift på grillstegt kål med flødedressing og sprød boghvede
Cremet salat med blomkål, purløg og ristet boghvede - opskrift




Footer

Instagram did not return a 200.

Om Anja

Cand.scient i Fødevareinnovation & Sundhed - altså, madnørd...

Lær mere...

Populære opskrifter

Burger med rødbedebøf - opskrift på den bedste vegetarburger

Rødbede Burger

Vildgæret surdej - Guide til hjemmelavet surdej på vildtgær fra æbler

Vildgæret surdej – lavet med æbleskræller

Undgå blød tærtebund - få opskrift på sprød tærtebund

Tærtebund – guide til den perfekte, sprøde mørdej

Copyright © 2023 · WWW.ANJASULDRUP.DK