• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

anja suldrup

  • BLOG
  • Opskrifter
  • OM
  • KONTAKT
  • ANNONCERING

Vegetarisk burger – The Curry Nugget Burger

Annonce. Denne opskrift på vegetarisk burger – The Curry Nugget Burger – indeholder reklame for Valsemøllen Green Life.

Vegetarisk burger med kødfri fars

Vegetarisk nugget burger. Behøves jeg sige meget mere?

Karry-krydrede kikærtenuggets i en burger med hytteostdressing smagt til med mere karry, skiver af æble, grønne salatblade og ikke mindst syltede rødløg til lige at sætte prikken over i’et.

Altså får du den ultimative vegetariske Curry Nugget Burger.

Vegetariske karry nuggets i samarbejde med Valsemøllen

De vegetariske nuggets er lavet af økologisk kødfri fars med indiske krydderier fra Valsemøllen, som jeg har blandet med æg, vand, revet æble og blendede solsikkekerner til en karrygul fars.

Farsen formede jeg til 16 nuggets, som jeg vendte i rasp og derefter stegte i olie og smør.

Den indisk-krydrede variant er også fantastisk som kartoffel-karry-socca med rodfrugtsalat!

vegetariske nuggets med karry - opskrift


Opskrift på Curry Nugget Burger her:

Som sagt, giver opskriften 16 nuggets, hvilket burde være mere end rigeligt til fire personer. Vil du have færre eller flere justerer du bare størrelsen herefter.

Vegetarisk curry nugget burger
Udskriv Pin

Vegetarisk Curry Nugget Burger

Karry nuggets lavet med kødfri fars fra Valsemøllen. Brug dem i en vegetarisk burger med karry-hytteost-dressing.
Antal 4 personer

Ingredienser

Vegetariske nuggets med karry

  • 1 pose økologisk kødfri fars med indiske krydderier fra Valsemøllen
  • 3 spsk ristede solsikkekerner
  • 1/2 revet æble
  • 3 æg
  • 2 dl vand
  • rasp til panering
  • olie og smør til stegning

Karry-hytteostdressing

  • hytteost
  • æblecidereddike
  • karry
  • gurkemeje
  • salt og peber

Desuden

  • 4 burgerboller
  • blandede salatblade
  • 1 æble i tynde skiver
  • syltede rødløg

SÅDAN GØR DU

Rist solsikkekernerne på en tør pande til de begynner at få farve. Hakkes i en minihakker.

  • Rør posens indhold til en fars med de hakkede solsikkekerner, revet æble, æg og vand. Lad farsen sætte sig i 5 minutter. 
  • Form 16 flade nuggets og vend dem i rasp.
  • Steg nuggets på en pande i olie. 
Vegetarisk curry nugget burger

Se også:

Gulerodsrisotto
Nordisk surdejspizza med kartofler og spinat
Varm perlebygsalat med smørstegte gulerødder og persille
Bagte rødbeder med sveskeblommer og brombærindkog
Previous Post: « Tærte med ærter, ricotta og dild
Next Post: Honningbagt sommergrønt på naan »

Reader Interactions

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskriftsvurdering




This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Primary Sidebar

Mad i sæson.  En blog for dig, der gerne vil mærke årets gang i køkkenet og spise efter årstiden.

Primært  plantemad, men med rigelig plads til fredagskage!

Dav, jeg er Anja. Cand.scient i fødevareinnovation og sundhed (læs madnørd), og med drømme om landliv, køkkenhave og hønsehus. Snart tak!

Lær mere | Kontakt | Samarbejde

  • Email
  • Instagram
  • Pinterest




Nyhedsbrev

Sæsonaktuelle opskrifter til din indbakke?

SOMMEROPSKRIFTER

Græsk salat - opskrift på sommersalat
Grillede rejer med melonsalat - opskrift
Frugtsalat med syrnet fløde - opskrift på sommerdessert med vandmelon og jordbær
Boghvedesalat med gulerødder og beder - opskrift
Cremet tomatsuppe med porre - opskrift
Blommekage med flødeskum - opskrift på roulade
Spidskålssalat - opskrift på grillstegt kål med flødedressing og sprød boghvede
Cremet salat med blomkål, purløg og ristet boghvede - opskrift




Footer

Instagram did not return a 200.

Om Anja

Cand.scient i Fødevareinnovation & Sundhed - altså, madnørd...

Lær mere...

Populære opskrifter

Burger med rødbedebøf - opskrift på den bedste vegetarburger

Rødbede Burger

Vildgæret surdej - Guide til hjemmelavet surdej på vildtgær fra æbler

Vildgæret surdej – lavet med æbleskræller

Undgå blød tærtebund - få opskrift på sprød tærtebund

Tærtebund – guide til den perfekte, sprøde mørdej

Copyright © 2023 · WWW.ANJASULDRUP.DK